Logo kopiera

Medlemstorget

Soprummet
Det klagas på överfulla kärl i soprummet. Det beror bara på att boende inte packar ihop förpackningarna ordentligt och inte tar ansvar för sådant som man själv skall transportera till soptippen. Vår uppmaning är att alla hjälps åt så slipper vi onödiga kostnader från NSR.
Det är inte ok att det ser ut så här.
Notera att vi har ett kärl mer sedan en tid tillbaka och ändå så här.
Det är inte tillåtet att toppa kärlen i soprummet. Locket måste gå att stänga. Om kärlen för det avfall ni vill slänga är fullt, ska avfallet slängas i restavfallet. Om restavfallet är fullt får ni ta med er soporna igen. Kartonger och stora emballage ska monteras ned innan de slängs i pappersåtervinningen. 


Strömavbrott i bostaden.
Om det blir strömlöst i vissa delar av lägenheten så följ denna rutin.
1. Kontrollera säkringarna innanför ytterdörren.
2. Är det helt strömlöst kontrollera jordfelsbrytaren.
3. Efter detta ringer ni Riksbyggen och gör en felanmälan. Beorende på dag och tid så är det olika personal som kommer och löser problemet. Likaså kan det ta olika lång tid tid.

Råttor
Anticimex har placerat ut boxar på området som fångar råttor. Det finns en plan på att få rätt på råttproblemet. Att få bort råttorna tar tid så vi får ha tålamod. 

Läs gärna Rättigheter och skyldigheter för en bostadsrättsinnehavare så ni vet vem som står för vad. Dokumentet finns under Medlemstorget. 
Boende ansvarar för det mesta innanför golv, väggar och tak. Exempelvis stopp i  vask och elfel i bostaden. Balkongerna är föreningens egendom och här får boenden inte göra några ingrepp.
 

Gå med i föreningens nyhetsbrev